Είμαι κι εγώ σέξι…. Μπορώ να κάνω συζήτηση


«Θα του αρέσω με αυτά τα ρούχα;» «Ένα ακριβό αυτοκίνητο θα τραβούσε σαν μαγνήτης τα γκομενάκια» «Πρέπει να χάσω κιλά αν θέλω να είμαι σέξι» «Σε ποιο σημείο θα μου πήγαινε καλύτερα ένα τατουάζ» «Τι ποτό πρέπει να πίνω για να φαίνομαι πιο αρρενωπός;» «Δε μου πάει το ξανθό αλλά οι ξανθιές είναι πιο σέξι» «Πρέπει όταν βγαίνω να φοράω μίνι» «Δουλεύω σε δύο δουλείες για να μπορώ να ντύνομαι με επώνυμα ρούχα αλλιώς δεν θα είμαι σέξι» «Οι κοπέλες σε γουστάρουν μόνο αν έχεις φράγκα» «Κοίτα κάτι ποντίκια; Αγάπη μόνο φάση»
 Καλά όλα αυτά, θα μου πεις πως κάποια ισχύουν και εγώ θα σου πω «κάποιες φορές». Δεν είναι όμως μόνο αυτό η σεξουαλικότητα. Δεν είναι μόνο η εξωτερική μας εμφάνιση. Έχουμε και περιεχόμενο. Ας φροντίσουμε λίγο κι αυτό.
 Αν φυσικά θέλουμε να ενδιαφερθεί κάποιος και γι’ αυτό.
 Είναι πολύ σέξι να μπορείς να κάνεις συζήτηση με έναν άνθρωπο. Είναι απίστευτα ερωτικό να σε ταξιδεύουν οι περιγραφές του. Είναι πολύ σέξι να σε κάνει να γελάς με έξυπνο χιούμορ. Μπορεί να σου κόψει την ανάσα, χωρίς καν να σε αγγίζει η προσπάθειά του να σου περιγράψει αυτό που τον καλεί σε εσένα.
 Είναι απίστευτα σέξι να βρίσκεται κάποιος απέναντί σου και με γλυκύτητα να προσπαθεί να σε γνωρίσει, να σε προσεγγίσει, ίσως να σε φλερτάρει, να σε γοητεύσει κοιτώντας σε  στα μάτια.
 Είτε είναι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου, είτε ο ήδη υπάρχον σύντροφός σου είναι πολύ σέξι να μπορείς να αναπτύξεις ένα θέμα μαζί του. Να φτερουγίσεις πάνω από τις θάλασσες τις ψυχής του, να ανοίξεις τις κερκόπορτες του νου του, να ανακαλύψεις  το νήμα της υπάρξεώς του και να το ενώσεις με το δικό σου, για να καταλήξεις τελικά σε ένα καινούριο κόσμο, μιας και θα σου έχει δοθεί μια νέα οπτική των πραγμάτων.
 Πόσο μαγικό είναι να συζητάς και να ανακαλύπτεις καινούρια μονοπάτια, απάτητα ίσως για σένα, μα και άλλα γνώριμα, αυτά που τα περπάτησες κι εσύ και τα ξέρεις καλά.
 Πόσο πιο όμορφος είναι ο κόσμος γύρω μας όταν μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του.
 Όλοι μα όλοι είμαστε μοναδικοί, υπέροχα πλασμένοι. Όλοι έχουμε κάτι να πούμε, μεγάλο    ή μικρό. Σοβαρό ή αστείο. Όλοι θα μπορούσαμε να δώσουμε σε μια συζήτηση ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μία πτυχή από τις πιο μύχιες σκέψεις μας.
 Σήμερα που όλα γίνονται με την ταχύτητα της αστραπής ας δώσουμε λίγο χρόνο και λίγο χώρο στον ερωτισμό μας. Ας τον αναπτύξουμε. Σίγουρα οι καρποί του θα είναι πιο μεθυστικοί από πριν.
 Νιώθω πολύ σέξι , μπορώ να κάνω συζήτηση. Εσύ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το καλό παιδί το έθαψα, μαζί με όσους το σκότωσαν

Σε ένα κόσμο λάθος μείνε εσύ ο σωστός. Αυτό θα πει επανάσταση

Μην περιμένεις από άλλους, να κάνουν θαύματα για σένα, γίνε εσύ το θαύμα σου