Αν θέλεις να εκδικηθείς, άφησέ τους να λουστούν τις επιλογές τους




 Σε πόνεσαν, σε πίκραναν, σε γονάτισαν. Κομμάτιασαν τα όνειρά σου. Σε εκμεταλλεύτηκαν. Πήραν όσα είχες να τους δώσεις και τελικά έμεινες μόνος στο περιθώριο. Σε εγκατέλειψαν μόνο και αβοήθητο. Δεν κράτησαν ποτέ τις υποσχέσεις τους. Δεν ήταν ειλικρινείς απέναντί σου. Γέμισαν το μυαλό σου σκιές και ανασφάλεια. Γέλασαν με τον πόνο σου και χλεύασαν τον καημό σου. Γίνανε οι ίδιοι άνθρωποι που αγάπησες, τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Συνωμότησαν πίσω από την πλάτη σου και ευχήθηκαν την καταστροφή σου. Δεν σεβάστηκαν ποτέ τα δώρα ψυχής που τους χάρισες, παρά απαίτησαν και την τελευταία σταγόνα από το αίμα σου.
 Απογοητεύτηκες, έκλαψες, θύμωσες και τώρα ζητάς εκδίκηση.
 Μόνο αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να συνεχίζεις να μαυρίζεις το μυαλό και την ψυχή σου, για χάρη των ανθρώπων που απέδειξαν περίτρανα, ότι δεν άξιζαν να είναι στη ζωή σου.
 Θέλεις να τους πονέσεις όσο σε πόνεσαν, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι έτσι γίνεστε ίδιοι και συνεχίζεις να τους δίνεις αξία. Συνεχίζεις να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια για κακόμοιρα άδεια πλάσματα, που θυμίζουν βαμπίρ συναισθημάτων. Που προσπαθούν να ζήσουν μέσα από τις ζωές των άλλων και να ανέβουν στηριζόμενοι σε ξένα πόδια. Κάτι που δεν έχεις ανάγκη εσύ.
 Η ζωή πουλί μου είναι ρόδα και γυρίζει. Ότι έχεις δώσει αυτό και θα πάρεις.
 Εσύ έχεις να περιμένεις όσα απλόχερα χάρισες. Ενέργεια και συναισθήματα. Θα έρθουν όλα από εκεί που δεν τα περιμένεις για την ισορροπία του σύμπαντος και επειδή ο κάθε ένας από εμάς λούζεται τις επιλογές του.
 Ακριβώς αυτή είναι και η εκδίκησή σου, η οποία θα έρθει μόνη της χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ.
 Κράτα το μητρώο της ζωής σου καθαρό  και μη σε νοιάζει. Όλα εδώ πληρώνονται λέει ο σοφός λαός μας. Κανένας δεν ξεφεύγει από την πληρωμή των επιλογών του.
 Ήδη έχει ξεκινήσει η πληρωμή τους. Σε έχασαν από τη ζωή τους. Δεν είναι οδυνηρό να χάνεις ανθρώπους που ήταν πάντα εκεί για σένα; Που είχαν μόνο να σου δώσουν ; Που πίστευαν σε εσένα και σε κοίταγαν στα μάτια σαν Θεό; Ε λοιπόν αυτοί το έχασαν. Λίγο παρακάτω θα βιώσουν την απώλεια.
 Χαμογέλα και στάσου ξανά στα πόδια σου. Οι άνθρωποι που έχουν να δώσουν είναι οι δυνατοί. Οι άνθρωποι που έχουν συναισθήματα είναι οι υγιείς. Αυτοί που έδωσαν πολλά είναι αυτοί που έχουν να λαμβάνουν. Σε περιμένουν υπέροχες μέρες.
 Μην μαυρίζεις άλλο την ψυχή σου για κάτι που δεν αξίζει. Ονειρεύσου το υπέροχο αύριο που σε περιμένει κι άσε την εκδίκηση στη ζωή και στο Θεό που είναι πιο δίκαιοι κριτές από εμάς.
 Ζήσε την κάθε σου μέρα αγαπώντας τον εαυτό σου γιατί το αξίζει κι άσε όσους σε πόνεσαν να φυτοζωούν στο κενό τους προσπαθώντας να το γεμίσουν με το περίσσευμα των άλλων.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το καλό παιδί το έθαψα, μαζί με όσους το σκότωσαν

Σε ένα κόσμο λάθος μείνε εσύ ο σωστός. Αυτό θα πει επανάσταση

Μην περιμένεις από άλλους, να κάνουν θαύματα για σένα, γίνε εσύ το θαύμα σου